مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند سرقفلی

با سلام خدمت وکلای محترم.
پدرم سرقفلی مغازه ای را در سال 57 خریداری کرده و از همان زمان در آن فعالیت کرده و چند سالی است به دلیل کهولت سن مغازه را اجاره می دهد. مالک ساختمان هم آدم خوبی هست. به تازگی متوجه شدیم موقع خرید سرقفلی هم پدر من و هم مالک بیسواد بودن. کسی که قولنامه را مینوشت آن را به مضمون اجاره نامه نوشته. یعنی پدر من مغازه را اجاره کرده به مدت یکسال الان کسی از این موضوع خبر نداره.
اگر میشه راهنمایی ام کنید چطور میتوانم برای سرقفلی سند یا قولنامه ای معتبر بگیرم؟

پاسخ ها :

تنظیم سند سرقفلی سند سرقفلی سرقفلی