مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر معتاد

با سلام‌. من ده سال هست که ازدواج کردم. یک دختر 9 ساله دارم. شوهرم از سال اول متوجه شدم اعتیاد داره. بعد از چند سال روز به روز بدتر میشد و از کار هم بیکار شد. کلا حدود 5 سال بیکار بود و قرص متادون هر روز میخورد و هر هفته هم مواد استفاده میکرد به طوری که دیگر میرفت در اتاق مواد میکشید و در رو میبست. الان یک سال هست پدرش براش مغازه زده که آدم بشه ولی باز اون جا شاگرد گذاشته و خودش همش در حال کشیدن و خوابیدن هست. موقع هایی که مواد مصرف میکنه خیلی عصبی میشه. من رو کتک میزنه. جرات ندارم بگم چرا مواد میکشی. لازم به ذکر هست که یک بار هم فرستادیمش کمپ بعد از یک‌ ماه اومد دوباره شروع کرد. قبل از اون هم من رفتم‌ محضر و یک وکالت ازش گرفتم‌ که در صورت استعمال هر گونه مواد مخدر حق طلاق رو به من بده و امضا کرد. الان من اون حکم رو دارم و کمپ بعد از اون رفته و یک بار هم در حال مصرف مواد مامورها گرفته بودنشون و 10 روز زندان بوده. میتونم با این وکالت طلاق بگیرم و حضانت دختر 9 ساله ام رو بگیرم؟ چون خودش خیلی من رو اذیت میکنه که تحت هیچ شرایطی طلاقت نمیدم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر وکالت بلاعزل در طلاق با حق توکیل به غیر داشته باشید می توانید ظرف دو ماه طلاق بگیرید