مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم الزام به تنظیم سند

سلام. ممنون میشم راهنمایی کنید. من حکم الزام به تنظیم سند رو گرفتم و آپارتمانی که خریدم با وام بود ولی سند طرف فک رهن نشده. 50 میلیون بیعانه دادم و 67 میلیون مانده. برای اجرای حکم باید 67 میلیون تومان رو پرداخت کنم به حساب دادگستری؟ آیا میتونم حکم رو بزارم اجرا و سند رو تنظیم کنم بعد وام بگیرم و مانده پول رو پرداخت کنم؟ فروشنده هیچ همکاری برای فک رهن و انتقال وام به نام من نمیکنه.

پاسخ ها :

اجرای حکم الزام به تنظیم سند سند ملک در رهن بانک عدم انتقال وام توسط فروشنده انتقال وام مسکن فک رهن سند قوانین خرید و فروش ملک تنظیم سند وام