مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

با عرض سلام اینجانب حکم الزام به سندی دارم که دو اجرا دارد اول انتقال اجرایی که به عهده اجرای احکام هست وبعد انتقال قطعی که به عهده اداره ثبته . اینجانبان در نحوه اجرا دچار اختلاف شدیم ویکی از ذینفعان طبق لایحه ای به دادگاه سهم ارثی را تقاضا کرد وگفته طبق ماده 4 اجرای احکام وقتی انتقال قطعی توسط سازمان دولتی اجرا میشه وطرف دعوا دولت نیست پس نیازی به صدور اجراییه نیست اما طبق دادنامه طرف دعوا دولت هست وتوسط دولت باید انتقال اجرایی صورت بگیرد و در شعبه مربوطه دستورقضایی صادر نشده فقط به نام شعبه ما این کار صورت گرفته. آیا این کار قانونیه و قاضی میتونسته به شعبه دیگر نیابت بدهد؟ چون درشعبه خودم حکم انتقال اجرایی صادر شده است

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام رویه دادگاه درست است _به اجرا احکام مراجعه و شرایط واختلاف خود را توضیح دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که اقدام به درستی به انجام رسیده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تفسیر رای از شعبه صادر کننده رای نمایید