مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید خانه با سند در رهن بانک

پدرم 4سال پیش یک واحد اپارتمان پیش خرید کردن و الان حدودا سه سال هست که ساکن شدن. سازنده تا الان اقدام به سند زدن برای هیچکدام از ساکنین نکردن و همه ساکنین( 10 واحد) در حال اقدام به شکایت برای گرفتن سند هستن. سازنده اخیرا گفتن زمین این اپارتمان برای وام در رهن بانک است. (احساس میکنیم صحبت ایشان حالت تهدید دارد). ایا برای پدرم و سایرین مشکلی پیش می آید؟ ممکن بانک همه واحدها رو تصرف کند؟ البته تا الان هیچ شکایتی از سمت بانک مبنی بر عدم پرداخت قسط نشده صرفا حرف سازنده مارو ترسونده که مشکلی برایمان پیش نیاد.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از طریق اظهارنامه اقدام سپس دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک پیگیری کنید
اگر در رهن بود دادخواست الزام به فک رهن بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در رهن بانک باشد تنظیم سند رسمی بنام خریداران ممکن نیست . سوال شما ابعاد مختلفی دارد بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود با ارائه مدارک مشاوره داشته باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت رهن بانک بودن نمیتوان نقل و انتقالی صورت گیرد فلذا لازم است که ابتدا فک رهن صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با توجه به اینکه ملک در رهن بانک
است شما باید دادخواست دقیق و مناسب اقامه نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید
میتوانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه سالم ماهی سپس دادخواست مرتبط بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست بدهید توانید از طریق سایت از خدمات مشاوره‌ای نیز استفاده نمایید