مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه

سلام و عرض ادب.
من با رفیق خود تعهدنامه ای را به صورت رسمی تایپ کرده و هر کدام زیر آن را امضا و اثر انگشت زده ایم. حال میخواهیم دریابیم که این تعهدنامه آیا رسمیت دارد یا خیر؟ در صورت تخلف آیا میتوان پیگیری قضایی داشت؟ آیا اصلا صحیح می باشد؟ شاهد نیاز است؟ اگر بله آقا یا خانم؟ چند نفر؟
متن تعهد نامه تقریبابه این صورت است که به عنوان مثال :

اینجانب....... فرزند..... به شماره شناسنامه.......تعهد می نمایم که در صورت ازدواج،
آقای/خانم....... فرزند..... به شماره شناسنامه......می بایست از ازدواج بنده رضایت کامل را دارا باشند. ایشان در صورت حیات در جلسه حضور و رضایت خود را از شرایط فرد کتبا و شفاها اعلام نمایند و در غیر این صورت طبق این تعهدنامه بنده تماما قبول دارم که اجازه ازدواج نخواهم داشت.

(اگر ایرادی در نوشتن و یا طرح تعهد نامه هست لطفا اطلاع دهید.)