مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد چک امانی

سلام، وقت بخیر.
بنده دو فقره چک سفید امضاء به یکی از دوستان دادم برای راه افتادن کارش منتها الان بیش از یک سال میگذرد و هنوز چک ها را پس نداده. تنها چیزی که فهمیدم این که یکی 35 میلیون و دیگری 33/500 میلیون مبلغ خورده و چک ها رو به عنوان ضمانت داده به کسی و الان چک های من رو نمی‌دهد. بنده میتونم چک ها رو اعلام مفقودی کنم و در دادسرا به عنوان خیانت در امانت جلو چک ها رو بگیرم که مشکل ساز نشه؟ چی کار باید بکنم؟ لطفاً کمک کنید.

پاسخ ها :

عدم استرداد چک امانی خیانت در امانت چک سفید امضا اعلام مفقودی چک امانت دادن چک چک سفید امضا استرداد چک امانتی چک امانتی چک