مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

سلام. من چکی به مبلغ 50 میلیون از بابت خرید خودرو به صورت امانت به شخصی صادر کردم. متعهد به پرداخت و تسویه وام ایشان از بانک دیگری شدم و من این وام رو تسویه حساب کردم که فیش واریز و تسویه حساب بانکی در دستم هست. وعده ما این بود که پس از پرداخت و تسویه بانک چک به بنده عودت داده شود ولی ایشان از عودت چک ممانعت می کنند. آیا برای مسدودی چک چه اقداماتی لازم است انجام دهم در واقع چک در وجه آقای ... به صورت امانت از بابت پرداخت تسهیلات بانکی شماره ... بانک ... صادر شده.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : شما میتوانید دادخواست حقوقی استرداد لاشه چک از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت کنید . 3.5% هزینه دادرسی و مبلغی هم بابت ثبت پرداخت می کنید . دادگاه حکم به استرداد لاشه چک می دهد . مسدودی هم یک هفته با درخواست شما و بیشتر با دستور دادگاه ممکن است . شما ضمن دادخواست باید تقاضای صدور دستور موقت مسدودی حساب بدهیت تا بعد از موافقت دادگاه انجام شود