مشاوره حقوقی رایگان - فسخ عقد نکاح بدون مهریه

سلام . خسته نباشید . برادر بنده دو ماه هست ازدواج کرده و دیروز متوجه شده خانمشون خودکشی داشته و مشکل روانی داشته و پرونده پزشکی دارد. و اینکه گفته دانشجو هستش و متوجه شده الان که دو ساله دانشگاه نرفته و ترک تحصیل کرده . و اینکه برادرم رابطه ای با ایشون هنوز نداشته است . سوال بنده این است که در صورت دادخواست حق فسخ نکاح آیا برادرم موفق به پرداخت عدم مهریه می شود ؟ و اینکه برای اینکه دادخواست رو ما تقدیم دادگاه کنیم چطور باید مدرک پزشکی مربوطه را ضمیمه کنیم ؟ باید با مجوز قاضی باشد یا اینکه خودمان باید از دکتر بگیریم ؟ ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست دهید در صورت نیاز استعلام میشود و اگر باکره باشد مهر تعلی نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای فسخ عقد ‌نکاح شرایط خاصی لازم است

اگر رابطه زناشویی انجام نشده باشد و عقد نکاح فسخ گردد به زوجه ‌مهریه تعلق ‌نخواهد گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به احتمال زیاد بلی البته اگر مدارک محکمه پسند داشته باشه
شما که مدعی هستید باید بدست بیاورید
البته میشه از دادگاه خواست که از بیمارستان تحقیق کند که معمولا این کار را نمی کنند