مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت برادر مشکل ذهنی دار

بنده میخواهم قیم برادر خودشوم که سی سال سن دارند، پدر و مادر فوت شده، ایشان تحت پوشش بهزیستی هستند، میخواستم بپرسم‌: مدارک لازم چیه؟ آیا برادر و خواهرانم هم باید در دادگاه حضور داشته باشند یا رضایت نامه آنها کافیس؟ چقدر زمان طول میکشه تا قیومیت بگیرم؟ هزینه این دادخواست چقدر هست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا به واحد سرپرستی دادسرای محل اقامت برادرتان مراجعه کرده و اعلام محجوریت وی را بنمائید. فرمهایی باید پر کنید و اعلام نمائید حاضرم قیم وی باشم.
سپس به پزشکی قانونی ارجاع می شود. و سپس به دادگاه و حکم قیومیت صادر می شود.
خیر نیاز نیست دیگر برادر یا خواهران رضایت نامه بدهند یا بیایند.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

هزینه آن برابر دعاوی غیر مالی است