مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت مادر

با سلام

مادر بسیار مسن و بیماری دارم میخواهم درخواست قیمومیت وی را بدهم لیکن با توجه به اینکه زیر بار بیماری اش نمیرود چگونه اقدام کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید دادخواست صدور حکم محجوریت وی را بدهید بعد برای قیمومت ایشان اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست بدهید تا توسط کارشناسان پیگیری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید جهت اخذ حکم حجر اقدام نمایید در صورتیکه محرز گردد قیم تعیین می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی دادگستری پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره سرپرستی شهرستان اقدام کنید و حضوری مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید دادخواست اثبات حجر اقامه نمایید و سپس درخواست قیمومت نمایید