مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت

سلام ما6نفرخواهر وبرادرهستیم برای مادرمان که 91 سال دارد حکم حجر گرفتیم الان دادگاه من را که یکی از برادران هستم باموافقت چهارنفر دیگر قیم نموده اما یک برادر دیگرم راقیم استصوابی تعیین کرده اما من وچهارنفردیگه قبول نداریم که اون برادر ناظر باشه لطفا بفرمایید باید چه کنیم ضمنادر رای دادگاه قطعی نوشته شده است

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. حسب مورد باید به دادسرای سرپرستی یا دادگاه مربوطه رجوع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلایل قانونی خود را به دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دلایل خود را به سرپرستی ارائه دهید