مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شکایت کیفری توهین و فحاشی پیامکی و تهمت و افترا

با سلام و احترام.. چند ماه پیش شکایتی از سوی ما به دادگاه ارسال شد مبنی بر تهمت و فحاشی پیامکی و تهدید بعد طرف مقابل بعد از شکایت اینجانب شکایتی در کلانتری طرح نمود مبنی بر اینکه اینجانب کابل این آقا را سرقت نموده ام ولی خود رییس کلانتری و چند تن از افراد محل و خود شخص شاهد هستند که اداره برق کابل اینها بریده و با خود برده است. حال بعد رفتن به دادیاری و استعلام پرونده پیامکی آمد که پرونده شما مقید به وقت نظارت فلان تاریخ میباشد ولی در آن تاریخ رسیدگی نشده و دوباره به مقید به وقت نظارت زمان دیگری موکول شده است... حال آیا این پرونده مشکلی دارد که رسیدگی نميشود بعدش پیامک ها و تهدید ها محرز شده است نتیجه پرونده چه میشود.. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی اکبر باقری ندوشن

علی اکبر باقری ندوشن :

باسلام
در خصوص شکایت تحت عنوان سرقت علیه شما با توجه به گزارش کلانتری،و وجود شهود و اعلام اداره برق به احتمال زیاد قرار منع تعقیب صادر میشه اما برای شکایت شما علیه متشاکی باید به شعبه مراجعه و پیگیر ان باشید ولی باتوجه به پیامهای ارسالی مبنی بر توهین قرار مجرمیت وی صادر میشه.