مشاوره حقوقی رایگان - ادعای محجوریت پدر در انتقال اموال

با سلام.
پدر من در سال 85 با اذن و اراده خودش تصمیم به انتقال اموالش به نام من و برادر دیگرم به صورت فروش با تنظیم سند رسمی و پس طی کلیه مراحل اداری و استعلامات مربوطه از امور اراضی" اداره کل ثبت اسناد " شهرداری " امور مالیاتی و درج نوبتی آگهی با ذکر پرداخت میزان ثمن معامله و بقیه مراحل ثبتی با حضور خودش در دفتر اسناد رسمی و پس از تفهیم کلیه موارد توسط مامور دفتر به طرفین معامله به نام من و برادرم به صورت مشاعی سند زدند و از آن تاریخ در تصرف مشاعی من و برادرم است و همه اعضای خانواده من جمله مادرم و دیگر برادرم و خواهرانم در جریان قضیه بودند. حال بعد از 15 سال و فوت پدرم خواهران ما ادعا میکنند که ما ارثیه پدری مان را میخواهیم و قصد دادخواست محجوریت پدرم در سال 85 را دارند. در صورتی که دروغی بیش نیست و سپس ابطال سند قطعی ما را دارند. سوال من این است که آیا چنین درخواستی ممکن است؟ اگر بله چرا در قید حیات پدرم اقدام نکردند؟ آیا اصولا چنین چیزی ممکن است؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

هر دادخواستی میتواند مطرح شود ، اثبات خواسته مطروحه شرط است ، با وصف فاصله زمانی زیاد بعید است