مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به ملک توسط همسایه

با سلام.
همسایه ملک مجاور ما اقدام به ساخت 100 در 100 بنا نموده. در صورتی که مجوز شهرداری 60 درصد بوده.
در ستون اول از نمای ساختمان درز انقطاع رعایت شده. ولی در ستون های دیگر هیچ فاصله ای رعایت نشده و کاملا به ساختمان من چسبیده.
ضمنا متراژ ساختمان کمتر از 300 متر می باشد (180 متر) ولی با توجه به قانون منع زیرزمین زیر 300 متر، اقدام به گودبرداری و احداث زیر زمین نموده.
و یک طبقه خلاف هم دارد. خانه ها قولنامه ای می باشد. آیا کاری میتونم بکنم یا نه؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
من متوجه سوال جناب عالی نشدم
ایادرمساحت ملک شماتجاوزوساخت وسازی صورت گرفته که جناب عالی اعتراض دارید؟

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بامراجعه به واحدصدور پروانه در شهرداری وطرح شکایت ازادامه تخلفات وی جلوگیری نمایید.