مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ورود به عنف

با سلام. بین یکی از آشنایان بنده با خانم همسایه بالایی بحثی پیش آمده و پسر خاله من رفته دو تا مشت به در همسایه بالایی زده و داد و بیداد کرده. ولی زن همسایه به دروغ گفته ورود به عنف کرده. هیچ خشونت و ضرب و شتمی هم نبوده. از او شکایت کردن که ایشون تهدید، توهین و ورود به عنف کرده. حالا چطوری باید اثبات کنه که این طوری نبوده فقط چون بچه های همسایه بالایی سر صدا میکردن و خاله من مریض احوال هستن پسر خاله ام رفت بگه بشینین سر و صدا نکنید و این داستان پیش آمد. چطوری دروغ همسایه رو ثابت کنه؟ الان هم شکایت دادگاه و حکمش به دادسرا رفته. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اتهام ورود به عنف اتهام تهدید دفاع در برابر اتهام ورود به عنف دفاع در برابر اتهام تهدید تهدید توهین ورود به عنف قوانین همسایگی