مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید و توهین

سلام. برادرم از من شکایت کرده که من اون رو تهدید کردم و افترا و توهین به اشخاص عادی کردم. در صورتی که من حدود شش ماه برای او کار کردم و حق و حقوقم رو نداده. به جای این که من شکایت کنم اون پیش قدم شده. چی کار میتونه کنه؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

این دو موضوع را باید جداگانه بررسی کرد هم شما حق دارید حق و حقوقتان را مطالبه کنید و هم ایشان در صورتی که دلیلی مبنی بر وقوع تهدید به دادگاه ارائه دهند میتوانند حکم محکومیت بگیرند.

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اگر دلیل کافی داشته باشد میتواند شمارا محکوم به حبس وشلاق ویاجزای نقدی کندومطالبات شما رافع مسیولیت کیفری شما نیست.واگرامکان داردصلح نمایید.