مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن سفته ضمانت کارگر

با سلام.
بنده قرارداد یک ساله با مدت سه ماه آزمایشی در شرکتی ( فناوری اطلاعات ) داشتم. بعد از 3 ماه بنا به دید خویش اعلام قطع همکاری نمودم.
در ابتدا 20 میلیون سفته به کارفرما دادم و در سفته درج کردم در وجه شرکت فلان. اما شماره سفته در قرارداد قید نشده.
کارفرما در تسلیم سفته مقاومت میکند. مبلغی از حقوق هم پرداخت نکرده و بیمه هم برای من رد نکرده. چطور میتوانم به حق خود برسم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا اظهارنامه الکترونیکی داده و مطالبه سفته هایتان را نموده در صورت عدم استرداد نسبت به طرح شکایت خیانت در امانت اقدام کنید