مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

باسلام خسته نباشید خدمت وکیل های محترم بنده یه سوال داشتم من برای نفقه دخترم که6سالشه 4ماه هست برای نفقه فرزندم شکایت کردم اقدام به گرفتن نفقه فرزندکردم دادگاه ماهی یه ملیون برای دخترم تعین کردن الان که فکرش میکنم بخداشرایط زندگیمون خیلی سخته خونه پدرهستم فرزندم روزی فقط پنجاه هزارخوراکی میخوره ماهی300هزارشهریه پیش دبستانی شه میخوام خونه مستقل بگیرم بادخترم نمیتونم انقدرشرایط مون بدهست میتونم ازدادگاه بخوام برای دخترم پدرش خونه مستقل بگیره وسوال دیگه میتونم درخاصت تعدیل نفقه فرزند بدم افزایش بدن بایدچندوقت بگذره تابتونم درخواست افزایش نفقه بدم باتشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر بود موضوع در زمان انجام امر کارشناسی نفقه نزد کارشناس با ارایه اسناد نسبت به تعیین نفقه منطقی تر مذاکره میشد علی ایحال میتوانید درخواست تعدیل نفقه مطرح و یا به طور مجزا پرداخت های مرتبط با پیش دبستانی مطالبه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تعدیل اقساط نفقه را مطرح نمایید
و مبلغ بیشتر خواهد شد
و شما نمی توانید درخواست نمایید که زوج خانه برای شما تهیه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تعدیل نفقه فرزند با جلب نظر کارشناس از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست تعدیل اقساط نفقه را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعدیل نفقه مطرح نمایید