مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان معامله

سلام. من زمینی کشاورزی خریدم در مبایعه نامه که در مشاور املاک تحریر شده آمده اگر ستمی یا حقی بر زمین از جانب غیر واقع شود یا زمین مستحق بالغیر درآید میزان خسارت به صورت سه برابر ارزش روز معامله از طرف فروشنده به خریدار پرداخت شود. الان بعد از یک سال زمین مذکور در دادگاه مال غیر در آمده است. الان شبهه این هست میزان ضرر و زیان سه برابر ارزش روزی که معامله انجام دادیم .یعنی یک سال پیش تعیین میشه یا سه برابر ارزش الان؟ خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

مازيار  بتولي

جناب آقای مازيار بتولي :

اگر در مبایعه نامه عبارت “ارزش روز معامله” قید شده منظور قیمت روزی است که معامله انجام شده نه روز فسخ معامله

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

ملاک در این قرارداد ارزش روز معامله است نه روز تادیه