مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام و احترام
اگر در مبایعه نامه توسط خریدار قید گردد در صورت فروش مال غیر علاوه بر ثمن معامله مبلغ 20 میلیون به خریدار به عنوان خسارت پرداخت گردد. بعد از گذشت 3 سال و افزایش 10 برابری قیمت زمین آیا ثمن معامله به قیمت روز محاسبه میگردد یا خیر؟ آیا تعیین مبلغ خسارت موجب می شود که رای وحدت رویه دیوان در خصوص پرداخت ثمن معامله به قیمت روز در این مورد صدق نکند ؟

پاسخ ها :

محمد  عباسيان

محمد عباسيان :

استان :

با سلام جواب شما چون توافق کردید بر مبلغ خسارت دادگاه به بیش از ان حکم نمیدهد و ملاک همان خسارت مشخص شده میباشد . شما بهتر بود ضمن تعیین خسارت تاریخ هم مشخص میکردید یعنی مینوشتید تا فلان تاریخ 20 میلیون خسارت و بعد از ان مبلغ را افزایش میدادید