مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط

سلام، خسته نباشید.
یک نفر به عمد با یک شی تیز که خودش اعلام کرد انگشتر بوده و به دادگاه نشون داد، اقدام به زدن و زخمی کردن سر همسرم کرد و چند تا بخیه خورد و دوربین های مدار بسته هم فیلمش رو ضبط کردن که در حین ارتکاب جرم پیراهنش هم وسط شهر درآورده که این کارش هم جرمش رو سنگین کرده. به زور ماشین همسرم رو وسط شهر نگه داشته و اقدام به زدن همسرم کرده. به دادگاه ارائه کردیم و الان حکمش اومده و یازده ماه هم برای او حبس بریدن و همین طور دیه. ولی سوال ما این هست که آیا ایشون بعدا ممکن هست عفو بخورن و از زندان آزاد بشن؟ چند سال قبل هم به زندان افتاد ولی عفو مشروط خورد. الان میگن چون 5 سال گذشته عفو مشروط پاک میشه و دیگر حبس جرم قبلی رو نمیکشه. فقط همین یازده ماه هست. با توجه به این موضوع ممکن هست باز هم عفو مشروط بخوره؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
بعد از گذشت یک سوم از مدت حبس می‌تواند درخواست آزادی مشروط بدهد.

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام. ما عفو مشروط نداریم. آزادی مشروط داریم و هر کس یک بار می تواند از آزادی مشروط استفاده کند .همچنین عفو فقط یک بار قابل استفاده شود