مشاوره حقوقی رایگان - بیماری کوئید 19

سلام ابلاغیه اخطاریه احضاریه ای در تاریخ 12 آبان برای من ارسال شده برای تاریخ 17 دی امروز 10 دی هست و من یک هفته ای میشه که درگیر ویروس کوئید 19 شدم و در خانه قرنطینه هستم و نمیتونم در موعد مقرر در دادگاه حضور پیدا کنم خواستم مشورت بگیرم که چه کاری انجام بدم که چند روزی عقب بیوفته وقت دادگاهم که با سلامت کامل حضور پیدا کنم ممنون.

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

مدارک پزشکی خودتون و لایحه ای مبنی بر تقاضای تاخیر در جلسه رسیدگی را به یکی از نزدیکانتون بدهید تا به شعبه ببرن. فقط دقت کنید مدارک پزشکی حتما باید داشته باشید