مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور برای احضاریه دفاع از اتهام انتسابی

باسلام من اولین روز سال تصادف کردم که منجر به جراحت شده و چون از پشت زدم مقصر هستم روز 4اردیبهشت احضاریه در ثنا برام اومده که 5 روز مهلت داده مراجعه کنم اما من کرونا گرفتم چیکار باید بکنم راه حلی هست؟ اگر نروم چه عواملی دارد؟

پاسخ ها :

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام بايد از طريق دفاتر خدمات قضايي لايحه مبني بر عدم امكان حضور به دليل كرونا ارسال كنيد، و يا به يكي از اقوام لايحه خود را نوشته و امضا كنيد كه ايشون به دفتر شعبه مراجعه و توضيح بدن