مشاوره حقوقی رایگان - تعویق جلسه دادگاه

سلام
شکایتی در شورای حل اختلاف مطرح کرده بودم و با توجه به اعتراض خوانده، قاضی زمانی را برای جلسه تجدید نظر یا دوم مشخص نموده است اما به دلیل تداخل کاری امکان حضور در آن جلسه را ندارم . در حقیقت در آن زمان و ساعت، جلسه دفاع از پروپوزال دانشگاهی خود را دارم و امکان تغییر زمان این جلسه وجود ندارد. آیا می توانم از قاضی پرونده درخواست تعویق زمان جلسه تجدید نظر را داشته باشم ؟
و اگر این کار ممکن است به چه طریقی باید این درخواست را داشته باشم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر و شما میتوانید لایحه دفاعیه ارسال نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
بهتر است تمام مواردی که مدنظر دارید به صورت لایحه و از طریق دفتر خدمات قضایی برای شعبه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید لایحه دفاعیه ارسال نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. بهتر است تمام مواردی که مدنظر دارید به صورت لایحه و از طریق دفتر خدمات قضایی برای شعبه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق وکیل دادگستری پرونده را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه دفاعیه جامع و مانع تنظیم و ارائه نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ازطریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام میتوانید لایحه دفاعیه ارسال نمائید.