مشاوره حقوقی رایگان - شرایط سنی سهمیه 5درصد

سلام ایا رزمندگان از شرایط سنی در استخدام معاف هستند
در ثبت نام بنده رزمنده زدم و سربلند 8گفته بالای شش ماه جبهه معافیت از شرایط سنی اما در ذیل کارت درج شده شرایط سنی شما با شرایط دفترچه مغایرت دارد؟ تکلیف بنده چیست لطفا راهنمایی بفرمایید .
سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.