مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از خدمت ناجا

با احترام. بنده 11سال 9 ماه در ناجا خدمت میکنم و الان در کمیسیون هیات بدوی تخلفات و رسیدگی به کارکنان ناجا کمیسیون 121 برای من معافیت از خدمت به علت تخلف بر اعمال و شئونات نظامی تصمیم اتخاذ کردن و بنده اعتراض کردم. با توجه به این که فرزند شهید هم هستم آیا در کمیسیون تجدید نظر یا همون کمیسیون 122 تخفیفی برای من قائل میشوند یا خیر؟
با توجه به مشکلاتی از قبیله متارکه کردن همسر اولم و با توجه به مشکلات خانوادگی،روحی روانی و تشکیل زندگی جدید، آیا در کمیسیون بعدی این رای قطعی خواهد بود یا خیر؟ چون در مرحله اول برای من نوشتن رای غیر قطعی می باشد و قابل اعتراض و همچنین نوشتم اظهار ندامت و پشیمانی را دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. رای کمسیون 122 هرچه که باشد قطعی است و شما در صورت نیاز میتوانید از آن رای به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.