مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از خدمت ناجا

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم. بنده عضو سازمان ناجا اطراف تهران و ... بوده و به علت رابطه نامشروع و شرب خمر برای من معافیت از خدمت زده اند. به کمیسیون احضار شدم و هر چی میگویم این شماره ها مال من نیست نمیشناسم و تا الان حتی یک بار هم لب به مشروب نزدم و ... اما اون ها میگویند نه این خط ها و سیمکارت ها متعلق به تو بوده و تو رابطه و شرب خمر داشتی و ... صرفا به این علت که در پیامک ها اسم من و محل کار من و ... هست. هر چی میگویم دشمن دارم فلانی و فلانی من را تهدید کردند و به پیر به پیغمبر مال من نیست و ... اما اون ها اصلا متقاعد نمیشوند و میگویند صادق باش و صداقت داشته باش و قبول کن و حرف خودشون رو میزنند. در نهایت برای من معافیت از خدمت زدند. خواهشا اگر واقعا از وکلای محترم کسی هست برای من سفت و محکم کاری کند معرفی کند و هر طور باشد جبران میکنم. به شدت افسردگی گرفتم. ممنون و سپاسگزارم.

پاسخ ها :

كورش  مكرم شهركي

كورش مكرم شهركي :

سلام امکان دارد شما خط و سیم کارت را قبلا خریده اید و در سیستم مخابرات بنام شما ثبت شده باشد ولی بعدا به شخص دیگری منتقل شده باشد و اون شخص مرتکب شرب خمر و رابطه شده و چون سیم کارت بنام شماست حالا به شما اتهام زده شده و شاید به همین دلیل هم در پیامک ها به اسم شما اشاره کرده اند باید به این موضوع مانور بدهید