مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری و ترک کار

سلام، دو سوال از خدمتتان داشتم
١- برای بیمه بیکاری اقدام کردم و موافقت کارشناس اداره کار و کارشناس تامین اجتماعی انجام شده است، از ٩٩/٩/١ ترک کار کردم و بیمه ماه آبان پرداخت شده است ولی در سیستم ترک کار که ٩٩/٩/١ می باشد رو نزدیم، الان از
من ترک کار می خواهند، شرکت هم دیگه قراردادی ندارد که لیست بیمه ارائه کند، میخواستم ببینم این ترک کار رو چطور میشه زد؟
٢-آیا بیمه بیکاری معایبی دارد؟

پاسخ ها :

تاریخ ترک کار برای بیمه بیکاری بیمه بیکاری ترک کار