مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. آیا رد نکردن ترک کار توسط کارفرما که به من عدم نیاز و آخرین قرارداد کاری را داده برای بیمه بیکاری و حالا بیمه آن را جریمه و حق بیمه بنده را گرفته است. برگ قرارداد و عدم نیاز 31 /99/04 می باشد ولی کارفرما بعد از ترک کار من بیمه آن را وادار کرده برج 5 و 6 را پرداخت کند و حالا به من گفتن برای شما بیمه رد شده و باید بازرس بیاد برای بازرسی. آیا مشکل من حل میشه؟

پاسخ ها :

عدم اعلام ترک کار کارگر تاریخ ترک کار برای بیمه بیکاری بازرسی بیمه بیکاری بیمه بیکاری قانون بیمه بیکاری