مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در انجام وظیفه خدمت

سلام ... من سرباز تیپ واکنش سریع بودم که بدستور فرمانده تیپ شروع به ساخت ساز کردیم و درحین ساخت ساز دچار آسیب کتف گردن و کمر شدم.. الان کتفم و گردنم تا کف پام همش درد میکنه .. به طوری که کتفم مثل یک قرقره سرصدا میکنه و درد شدیدی داره .. نامه شرح حادثه بهم ندادن تا بعد چند ماه اونم بزور ازشون گرفتم ... کتفم دچار سایدگی و عصب ها هم مشکل درست کردن ... بعد از تایم اداری داخل پادگان به زور نگهمون میداشتن برا کار ساخت ساز ... داخل نامه هم ننوشتن ماموریت نوشته حین ساخت ساز ساختمان .. خواستم ببینم جانبازی تعلق میگیره یا نه؟ باتشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع جانبازی مختص موارد خاصی است اما بنظر می رسد موضوع شما نوعی حادثه در حین انجام کار است وبرای پیگیری موضوع از فرمانده مستقیم خود وفرمانده یگان مربوطه در دادسرای محل طرح شکایت وفرآیند را تا معرفی به پزشکی قانونی وتعیین خسارات وارده ونحوه بهبودی پس از درمان کار رادنبال کنید