مشاوره حقوقی رایگان - توهین ، فحاشی و تهمت

با سلام
مدتی است که با همسرم دچار اختلاف شده ایم. ایشان با ارسال پیامک مرا معتاد فرض کرده و به تعداد دفعات زیاد با ارسال پیامک فحاشی کرده است. من به خاطر فحاشی و توهین و تهمت از ایشان شکایت کرده ام. قاضی دادسرا می گفت اعتیاد تهمت نیست.
از طرفی همسرم در محافل مختلف و در پیش دوست و آشنا و فامیل نیز بنده را معتاد خوانده و باعث هتک حیثیت و آبروی بنده شده است. ایشان با تماس با مرکز اورژانس اجتماعی ادعا کرده که من معتادم و دختر کوچکم که پیش من زندگی می کند دچار کودک آزاری شده است. مشاوران مرکز اورژانس اجتماعی به محل زندگی من آمدند و هیچ گونه کودک آزاری مشاهده نشده است و صرفا یک ادعای واهی از سمت همسرم بوده است. اولین سوالی که مشاور مرکز اورژانس از من پرسید بحث اعتیاد بود. این ادعای واهی همسرم باعث شد بی جهت دختر کوچکم دچار استرس و نگرانی شود.
ایشان بعد از شکایت من به خاطر فحاشی و توهین با ارسال پیامک، دوباره نیز با ارسال پیامک فحاشی کرده است.
همسرم چندین بار با ارسال پیامک مرا به داشتن ارتباط نامشروع با دو نفر متهم کرده است (من آپارتمانی را که داشته ایم به یک نفر آقا که از آشنایان بوده اجاره داده بودم و ایشان همراه دو خواهرشان در آپارتمان زندگی می کرده اند)
همسرم حتی یک بار حضوری نیز این تهمت را مطرح کرده و ادعا کرده که همسایگان مرا دیده اند.
سوال بنده این است :
-آیا اعتیاد تهمت محسوب می شود ؟
- آیا من می توانم به خاطر تهمت اعتیاد که باعث آبروریزی بنده شده است شکایت کنم. ؟
- آیا من می توانم با استناد به پیامک هایی که در خصوص تهمت ارتباط نامشروع ارسال کرده بابت این تهمت شکایت کنم ؟
پرونده شکایت من به خاطر فحاشی و توهین و تهمت که با ارسال پیامک انجام شده بود، در مرحله صدور قرار مجرمیت قرار دارد و من می خواهم شکایت جدیدی مطرح کنم تا پرونده قبلی مراحلش را سریعتر طی کند.
ممنون می شوم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-جیر 2-خیر 3-بلی 4-در شکایت جدیدتان به علت وجود سابقه تسریع می شود 5- اگر در تهمت ایجاد رابطه نامشروع صراحتاً همسایه را نام برده باشد،ایشان نیز می تواند شکایت کند.یاالله