مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و تهمت و فحاشی

نحوه شکایت و نمونه فرم آن درخصوص تهدید به قتل و تهمت و فحاشی را میخوام

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

سلام با عنایت به اینکه شکواییه را در هر برگه ای می توان به دادسرا ارایه نمود و فرم مخصوصی نیاز ندارد ،شما با مراجعه به دادسرا و ارایه شکواییه خود در برگه های معمولی نیز میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید .همچنین برای طرح شکایت توهین و تهمت و فحاشی نیازمند مدارک مستندل مانند شهود و گزارش کلانتری و... می باشید بنابراین قبل از طرح شکایت به وکیل مراجعه نمایید .

یک وکیل

با سلام، با تایید نظر همکار محترم در جهت تکمیل دادسرای صالح به رسیدگی دادسرای محل وقوع جرم است همچنین اگر فیلم یا صدای ضبط شده ای نیز دارید به همراه مدارک ضمیمه پرونده نمایید و تحویل مقام قضایی دهید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همانطوریکه همکار محترم فرمودند شکواییه را در یک برگ سفید هم میتوانید تنظیم تمایید و فرم مخصوصی ندارد و در ارتباط با متن انهم بایستی با اطلاع از موضوع نسبت به نگارش شکواییه اقدام کرد و شبیه نوشتن به یک شکواییه دیگر احتمالا کمکی به شما نکند

یک وکیل

از آنجا که همکاران محترم پاسخ کامل را ارائه نمودند از تکرار مکررات خودداری می نمایم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.حوایته سما مشاوره نیست.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همین عنوان را در اینترنت جست و جو نمایید به خواستهخود در این زمینه می رسید

یک وکیل

سلام " تنظیم شکایت کیفری فرم مخصوص ندارد و در کاغذ A4 نگارش می شود . نگارش محتویات آن هم بستگی به دانش و تجربه فرد حقوقدان و وکیل و مشاور حقوقی دارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه تخصصی باید تنظیم گردد
در این مجال نمی‌گنجد.
از یک وکیل کمک بگیرید

لیلا قمی اویلی

سرکار خانم لیلا قمی اویلی :

سلام
برای تنظیم شکواییه به وکیل مراجعه فرمایید.