مشاوره حقوقی رایگان - عنوان اتهام چیست

باسلام. بنده از یک روانشناس به اتهام های تهمت و افترا و نشر اکاذیب در صدور گواهی شکایت کرده ام. متهم احضار شده و بازجویی انجام گرفته است. در جلسه بازجویی یک لایحه دست‌نویس به دستخط و امضا خودش ارائه داده که در آن صراحتا نوشته: طی تحقیقاتی که بنده (متهم) از مخابرات انجام داده ام شاکی ساکن تهران است و در پنج سال گذشته ده خط همراه خریده و هشت بار آدرس عوض کرده است و شماره و آدرس تمام خطهایم را کتبا و طبق آنچه در اپراتور ثبت شده نوشته است. دفاعی که بلاوجه و بی اساس و بی ربط به عنوان اتهامی است. حال سوال اینجاست که آیا این عمل (فضولی، نقض حریم خصوصی یا...) متهم وصف کیفری دارد؟
لازم به ذکر است که هیچ نامه یا درخواستی از سوی مرجع قضایی نبوده و حتی بازپرس به متهم گفت: آدرس یا تعداد خطوط خط‌های همراه شاکی چه ربطی به شما و اتهام انتسابی دارد؟
متهم توسط آشنا و پارتی که در مخابرات داشته به اطلاعات خصوصی بنده دسترسی پیدا کرده است.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به اتهام دسترسی غیر مجاز به اطلاعات (دیتای) مخابرات شکایت کنید

پرسشگر :

ممنون و سپاسگزارم.لطفا ماده قانونی مربوطه را بفرمایید.

پرسشگر :

وکیل محترم جناب آقای یاری از راهنمایی شما سپاسگزارم.
با توجه به راهنمایی شما،تحقیق و مطالعه کردم و ماده و نوع مجازات را متوجه شدم.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله اینها اطلاعات شخصی شما بودند و نباید در دسترس دیگران قرار می گرفتند از مخابرات هم می توانید شکایت کنید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.موارد ی را که فرمودید جرم و نقض حقوق حریم خصوصی شهروندان است

صادق قادری

صادق قادری :

چنانچه گفته های ایشان صحت داشت تحت عنوان افشای سر علیه این شخص و دفتر خدمات مربوطه( بر فرض امکان) اشکایت کیفری کنید البته رویه قضایی در خصوص اینکه شماره تماس جز اسرار تلقی میشود یا خیر اختلاف دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
افشای شماره خط و ادرس وسایر اطلاعات خصوصی است ودسترسی وافشای انها می تواند جرم محسوب شود