مشاوره حقوقی رایگان - مدیر ساختمان

با درود؛
ساکن ساختمانی 4 واحده هستم که یکی از مالکان 5 سال پیش در بدو ورود به این ملک به صورت خودخواسته و بدون تشکیل جلسه مجمع خود را مدیر معرفی کرد، 2 واحد دیگر دست مستاجر هستن و من هم تا 2سال پیش واحدم را اجاره داده بودم، این آقا از اسم مدیریت سواستفاده هایی کرده، برای دوچرخه های خود و کودکانش در پارکینگ گیره هایی نصب کرده بدون اجازه از واحدهای دیگر! بدون هماهنگی و جلسه ماهانه مبلغی را به عنوان شارژ مالکین میگیرد ولی طی 5سال هیچ اقدامی نکرده، با اصول آپارتمان نشینی هم بیگانه هستن تا 3 صبح سروصدا میکنن، بچه هاشون میدون، 1 بعد نیمه شب تو راهرو مهمون با صدا بلند بدرقه میکنه و . . .
سوال:
1: آیا برای نصب دستگیره دزدگیر دوچرخه به عنوان تصرف عدوانی میشه شکایت کرد؟
2: آیا مدیریت ایشون قانونی هست؟
3: آیا شارژ تصویب نشده گرفتنش قانونیه؟
4: آیا از نظر قانونی برای سروصداهاشون میشه اقدام کرد؟
5: آیا بخاطر اینکه این 5 سال به کم و کاستی های ملک نرسیدن میشی بر علیهش اقدامی کرد؟

با تشکر از شما که صبورانه و با دانشتون جوابم را میدهید.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بابت دستگیره ها و سر و صدا می‌توان طرح دعوای کیفری ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق نمود و مدیریت ایشان و دریافت شارژ نیز غیرقانونی است
راجع به کوتاهی ها و کم و کاستی بشرط اثبات دریافت وجه آنها می توان اقدام کرد