مشاوره حقوقی رایگان - مدارک انحصار وراثت

با سلام. پدر بنده اردیبهشت فوت شدن. خانواده در حال انجام کارهای انحصار وراثت هستند که الان مدارک اموال باید به اداره مالیات برده شود .در مدارکی باید اراِِئه شود آیا کارت ماشین هم لازم است یا فقط سند خودرو کفایت می کند؟ این که میتوان پلاک خودرو را تغییر نداد؟ مدارک برده شده همان روز برگشت داده می شود که بتونیم از ماشین استفاده کنیم؟

پاسخ ها :

مدارک انحصار وراثت انحصار وراثت خودرو انحصار وراثت مراحل انحصار وراثت ارث