مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از مختومه شدن پرونده

با سلام . بهمن ماه 98 تصادف کردم و مقصر شناخته شدم. بیمه خسارت ماشین را پرداخت کرده ولی صاحب خودرو جهت اخذ افت قیمت خودرو طرح شکایت نموده و با توجه به یک جلسه حضور و عدم سازش، فرد شاکی قرار بود برگ کارشناسی بیاورد. در شهریور ماه دادگاه به دلیل این که ایشان مستنداتی ارائه نکردند، 20 روز زمان اعتراض دادند که ایشان اقدام نکردند و پرونده مختومه شد. اکنون با گذشت حدود یک سال از زمان تصادف ایشان در شعبه دیگر طرح همان شکایت را کردند. آیا این امر ممکن است؟ اگر شکایت مجاز است قیمت خودرو از پارسال تا الان خیلی گران تر شده. خواهش راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به رای دادگاه اول دارد که ایا دادگاه رسیدگی ماهوی کرده یا نه . اگر دادگاه رسیدگی ماهوی کرده باشد و حکم صادر کرده باشد .( و نه قرار ) این حکم اعتبار امر مختومه دارد و شکایت دوباره امکان ندارد . ولی اگر دادگاه رسیدگی ماهوی نکرده باشد شکایت دوباره مانعی ندارد
برای محاسبه قیمت اصولا باید قیمت زمان تصادف در نظر گرفته بشود و شما باید این موارد را در قالب لایحه دفاعیه بیان نمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید