مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه فاضلاب

با سلام .
سر ساختمان بنده با یک پیمانکار حفر چاه قرارداد شفاهی بستم تا در زمین بنده چاه فاضلاب حفر کند و متاسفانه روز بعد کارگر افغانی حفر چاه بر اثر برق گرفتگی دستگاه بالابر پیمان کار فوت می کنند.
پیمان کار در دفاعیه خود گفته حفر چاه نیاز به پروانه ساخت دارد.
میخواستم بدونم حفر چاه نیاز به پروانه ساخت دارد؟
اگر ندارد با کدام تبصره ماده میتوانم حرف پیمان کار را نقض کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حفر چاه آب نیاز به پروانه حفر از اداره امور آب شهرستان دارد