مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای دو تکه بودن خودرو

سلام. من خودرو 405 خریداری کردم. پس از تعویض پلاک، 3 ماه گذشت و بدون هیچ گونه تصادفی.
موقع که ماشین را فروختم. ماشین دو تکه از آب در آمد .
آیا میتوانم از صاحب قبلی اش شکایت کنم
7 ماه از فروش ماشین میگذرد .

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
جزء موارد تدلیس در معامله با پنهان نمودن عیب در مبیع محسوب می شود و قائدتا اختیار فسخ معامله وجود دارد که باید پس از آگاهی یافتن از آن فورا پیگیری و اعلام کنید. اما ثابت شدن این موضوع که عیب خودرو در ماه های گذشته رخ داده یا قبل از آن، مساله دیگری است!
بهتر است هنگام معامله خودرو به کارشناس فنی و رنگ مراجعه کنید.