مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از پدر معتاد

سلام، خسته نباشید. من زنی 27 ساله هستم که 4 سال است ازدواج کردم و هم اکنون دارای پسری 5 ماهه هستم.
من زمانی که باردار شدم متوجه شدم که همسرم اعتیاد دارد. گاها شیشه، تریاک، متادون، هروئین، شیره و ... دقیق مشخص نیست اما همه را امتحان کرده و چند ماهی را با هر کدام گذرانده. در دوران بارداری چون که من شاغل بودم کلیه مخارج بارداری اعم از دکتر، سونوگرافی و ...را خودم پرداخت میکردم. چون همسرم اصلا برایش مهم نبود و در این مدت بارها و بارها به زور در خانه نگهداشتنش و به کمپ فرستادنش. التماس، دعوا، قهر و خلاصه از تمام راه های ممکن سعی در برگرداندن همسرم از اعتیاد داشتم اما او همچنان در حال مصرف است و پاکی او به یک ماه نکشیده و به گفته ی خودش 2 سال است که درگیر است و در این مدت من دو بار از او تعهد حضانت فرزند را در صورت اثبات اعتیادش در برگه ی ساده ای با دست خط و امضا و اثر انگشت خودش گرفتم و تمام اعضای خانواده او شاهد تلاش های بی ثمر من هستند که در دادگاه به نفع من شهادت دهند.
آیا با شرح حالی که گفتم من میتوانم از همسرم سلب حضانت کنم و طلاق بگیرم؟
با توجه به این که رفتار پرخطری تاکنون از او سر نزده.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.اگردردادگاه بتوانیداثبات نماییدکه شوهرتان اعتیادداردمیتواندطلاق بگیرید.طبق قانون حضانت فرزندتاسن7سالگی باشماست بنابراین نیازی به تعهدیاموافقت شوهرتان درزمینه حضانت ندارید