مشاوره حقوقی رایگان - طلاق دخترم از شوهر معتاد

سلام .
من بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی ارومیه هستم
دوسال قبل فردی به خواستگاری دخترم اومد. مشخص شد که خواهرزاده این خواستگار با دخترم در یک کلاس بوده اند و مغزشو زده. بعد از دو سال دخترم فرزندی بدنیا اورد یک ماهه بود که دامادمو به خاطر فروش و مصرف شیشه انداختند کمپ و دخترم تقاضای طلاق کرد گویا به ما نگفته هرروز کتک میزد برو از پدرت پول بگیر. خلاصه کنم از کمپ برای طلاق دخترم شرط تحویل بچه را داده بود یک ماه پیش دخترم برای رهایی قبول کرد بچه شیرخواره معصوم را تحویل دهد امیدوار بودم قاضی قبول نکنه متاسفانه قاضی روز طلاق با چشمان گریان مادرش بچه را تحویل پدر معتاد و دزدش داد من اکنون دو هفته است شب و روز ندارم چکار کنم ان طفل معصوم به سیل کارتن خوابا افزوده خواهد شد به دادم برسید دخترم هم مریض شده

پاسخ ها :

عدم صلاحیت پدر برای حضانت دختر سلب حضانت فرزند از پدر معتاد سلب حضانت فرزند حضانت فرزند حضانت