مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ارثیه برای مهریه

سلام. بنده حدود 5 سال می باشد که بابت تعداد 105 سکه بهار آزادی ارث پدری همسر خود را توقیف کرده که ایشان چون زمان توقیف ارثیه سهم خود را مشخص نکردند پس سهم تمام وراث را توقیف کردم. تا حالا که بعد از این همه سال توانستم درخواست کارشناس کنم. ایشان هیچ گاه چه زمان توقیف و چه زمان تعیین کارشناس چه به کارشناسی هیچ اعتراضی نداشته و هیچ گاه ادعا بر مستثنیات نیز نداشته اند. این اموال شامل زمین زراعی، چاه، استخر ذخیره آب، زمین مسکونی، باغ و آب برای کشاورزی که کارشناس 700 میلیون قیمت گذاشته به جز حدود چند هکتار زمین و دو حلقه چاه.
در مزایده بنده خود اموال را بابت مقداری از مهریه برداشته و منتظر اجرای قانون بابت 60 روز فرصت هستم.
ایشان حال ادعا بر مستثنیات کرده و قاضی نیز برای تحقیق در یک روستای فامیلی کوچک فرستاده.
حال لطفا راهنمایی کنید چه کار میتوانم انجام دهم؟ آیا بعد از به نام بنده زدن موارد فوق امکان پس گرفتن به عنوان مستثنیات می باشد؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ازتوضیحات برمی ایدکه سندی تنظیم نگردیده ،امابهرحال مستثنیات دین قابل تملک نیست
البته حق شمانسبت به سهم ارث همسرتان است وحق تملک سایروراث راندارید