مشاوره حقوقی رایگان - ملک توقیفی

سلام ارث پدری ام منزل سکونت بوده و به عنوان مهریه سهم من به توقیف شده است میتوانم پس بگیرم راه حلی به من بنده حقیر بگید که تمام داراییم همین ارث پدری است و منو از خونه انداختن بیرون و حالا هم مستاجر هستم بایه بچه کوچک خودم هم شاگرد هستم با حقوق 400 تومن درضمن خانمم طلاق غیابی گرفته است و شوهرهم کرده است ممنون مشم از راهنماییهاتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام فقط با پرداخت مهریه و یا رضایت طلبکارتان می توانید رفع توقیف بگیرید