مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک

سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت قشر زحمت کش وکلای کشور من یک سوالی داشتم ان هم این است که ایا کسی می تواند از عکس شناسنامه ای که مشخصاتی مثل کد ملی پدر و مادر به اضافه شماره شناسنامه و کد ملی خودم را با کاغذ پوشانده ام به جز تصویر و نام و نام خانوادگی و محل صدور شناسنامه سو استفاده کند البته این را هم ذکر کنم که فقط کد مخصوص نابینایان معلوم بود و مشخصات عمومی؟
لطفا جواب مرا بدهید خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سوء استفاده از تصاویر مدارک هویتی سوء استفاده از مدارک مدارک هویتی