مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت و برداشت از حساب بانکی متوفی

پدر ما فوت کرده و مبلغ قابل توجهی پول توی بانک داره که ما از مقدارش بی اطلاعیم و برادر ما کارمند همان بانک است ، من و خواهرم تقریبا اطمینان داریم که برادرمون با استفاده از موقعیت شغلی خودش توی حساب دست برده ، چطور میتونیم ثابت کنیم ؟ البته میدونم که برداشت از حساب ثبت میشه ولی اون با توجه به اینکه به سیستم بانک دسترسی داره میتونه خیلی کارا انجام بده

پاسخ ها :

برداشت از حساب متوفی موجودی حساب متوفی حساب بانکی متوفی ارث