مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ و احضاریه

باسلام خدمت کارشناسان گرامی

پرسش 1- آیا ابلاغ برای شاکی فقط از طریق پیامک و سامانه الکترونیکی ارسال می گردد و یا به طور دستی توسط مامور نیز درب منزل آورده می شود ؟

پرسش 2- در متن ابلاغ (برای شاکی) که آورده می شود؛ نتیجه عدم حضور بلا دلیل بودن شکایت تلقی می شود، عواقب عدم حضور شاکی در واقع چه هست ؟

پرسش 3- در اولین ابلاغ که شاکی باید حضور یابد، مشتکی عنه نیز حضور می یابد یا خیر ؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

1. اگر شاکی در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشه ، ابلاغ صرفا از طریق الکترونیک انجام خواهد شد در غیر این صورت ابلاغ سنتی و بوسیله مامور خواهد بود.
2.عواقب عدم حضور شاکی میتونه مختومه شدن یا بسته شدن پرونده رو بدنبال داشته باشه.
3. در احضار اولیه فقط شاکی حضور دارد.