مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام من در یک فقره ضمانت وام به علت عدم پرداخت، بانک سال گذشته حکم محکومیت گرفته است و با توجه به اینکه من در سامانه ثنا نیستم حکم به صورت حضوری به من ابلاغ شد.
امروز متوجه شدم حکم اجرای احکام برای وام گیرنده و سایر ضامنین در ثنا آمده است با توجه به اینکه من در ثنا نیستم باید منتظر ابلاغ حضوری باشم؟ و یا هم اکنون اقدام به اعلام اعسار کنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید داخواست اعسار بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رای قطعی شده دادخواست اعسار بدهید