مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت شاکی در سرقت

سلام. یک ماشین فروختیم به یک نفر و صد تومن از پول ماشین مونده بود و نمیداد. ما رفتیم ماشین رو آوردیم. از ما شکایت کرد و محکوم به دزدی شدیم. شش ماه زندان و 54 ضربه شلاق محکوم شدم. الان رد مال انجام شده ولی طرف رضایت نمیده. برای تعادیل زندان یا خرید نقدی آن حتما نیاز به رضایت هست و الان باید چی کار کنم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

عدم رضایت شاکی در سرقت رد مال سرقت خرید و فروش خودرو سرقت رضایت شاکی