مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان از سازنده

سلام، خسته نباشید.
من آذر ماه سال 98 یک آپارتمان خریدم و طی 3 فقره چک مبلغ 250 میلیون پرداخت کردم.
قرار شد بعد از 45 روز آپارتمان نقاشی شده و تکمیل تحویل دهند و مبلغ 85 میلیون من بابت تحویل آپارتمان پرداخت کنم
موعد تحویل رسید و آپارتمان برق نداشت. سازنده با مشاور املاک با هم تبانی کرده بودند.
در قولنامه نوشته بودن که برق مشترک با واحد دیگر و من چون برق با کنتور اصلی ساختمان بود تحویل نگرفتم.
بعد از یک هفته از بانک بنر آورده بودن زده بودن به ساختمان که 500 میلیون وام دارد. من پیگیر شدم فهمیدم که سازنده
5 طبقه ساختمان رو که باید جواز 8 واحد داشت رو تبدیل به 15 واحد کرده و با شهرداری هم به مشکل خورده.
من آپارتمان را تحویل نگرفتم و الان بعد از یک سال که زمان محضر رسیده رفتم دفترخانه و عدم حضور گرفتم.
حال از شما عزیزان تقاضای کمک و راهنمایی دارم. باید چی کار کنم و یا به کجا مراجعه کنم؟ ممنونم از شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مشکل شما قابل انجام است
برای دادن توضیح بیشتر تماس بگیرید