مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان از سازنده با توجه به تقسیم نامه

با سلام اخیرا بنده قصد خرید آپارتمانی را از یک سازنده دارم. متاسفانه سازنده تا به حال نتوانسته است سند واحدهای مورد نظر را بگیرد و کمی ابهام وجود دارد. بطور دقیقتر ایشان در سال 92 طی مذاکراتی با یک خانم (صاحب زمین) و انجام قراردادی (تقسیم نامه) در یکی از املاک شروع به ساخت کرده و طی آن تقسیم نامه 4 واحد از 8 واحد مشخص شده که به سازنده و مابقی برای مالک زمین بعد از ساخت خواهد رسید. ساخت در سال 96 به اتمام میرسد اما صاحب زمین به آمریکا مهاجرت کرده و در آنجا فوت میشود. حال بنده میخواهم از این سازنده یکی از واحدهایی که در تقسیم نامه برای ایشان بوده است را خریداری کنم و ایشان قول داده است که سند را در سال آینده بگیرد. سوالم این است آیا وراث آن خانم نمیتوانند ادعا کنند؟؟ و آیا بدون آن خانم سند برای واحدها به ثبت خواهد رسید؟ اگر وراث هیچ وقت دنبال این 4 واحد نباشن تکلیف چه خواهد شد؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با این معامله در اینده به مشکل برخورد خواهید کرد .انجام ندهید.